Reikės:

500 g kiaulienos filė;
3 skiltelių česnako;
4 valg.š. alyvuogių aliejaus;
8 skritulių mocarelos sūrio;
1 žaliosios saldžiosios paprikos;
1 geltonios saldžiosios paprikos;
6 pomidorų;
70 ml majonezo;
2 valg.š. smulkintų bazilikų;
0,3 arb. š. džiovinto raudonėlio;
Druskos, maltų juodųjų pipirų.

Paruošimas:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Sutrinkite česnako skiltelę (antrą skiltelę pasilikite) ir sumaišykite ją su 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištrinkite mėsos gabaliukus ir palikite 15 min. Apkepkite mėsą iš visų pusių, kol visiškai iškeps.

Nuplaukite saldžiąją papriką, nupjaukite kotelį, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Pomidorus supjaustykite apskritimais.

Pasiruoškite padažą. Likusį česnaką taip pat sutrinkite ir įmaišykite į majonezą. Sudėkite smulkintus bazilikus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Ant medinių iešmelių sluoksniuodami suverkite iškeptą mėsą, paprikas, mocarelą ir pomidorus. Patiekite su padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją