Šalta ridikėlių sriuba

 (5)
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Anželikai ir laukiame jūsų receptų.
Šalta ridikėlių sriuba
© Asmeninio albumo nuotr.

Reikės:

1 l kefyro arba rūgpienio
200 g ridikėlių
1 šviežio agurko
2 virtų kiaušinių
Krapų, svogūnų laiškų
Druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas

Visus ingredientus susmulkiname ir užpilame kefyru. Pagardiname prieskoniais.

Skanaus!
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją
 
Naujienų prenumerata

Receptai

Ypatingas uogų ir špinatų tortas (3)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justinai ir laukiame jūsų receptų.

Skaniausi vasaros pusryčiai (10)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Virginijai ir laukiame jūsų receptų.

Želė tortas su grietinėle

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Suktinukai su lašiša (6)

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.

Tradicinė šaltiena su žirneliais

Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Justynai ir laukiame jūsų receptų.