300 g špinatų lapelių gerai perplaunu po tekančia šalto vandens srove ir beriu į virtuvinio kombaino indą su S peiliais, smulkinu, kol gaunu vientisą žalią masę. Tuomet peilius keičiu smulkia tarka ir įtarkuoju
8-10 vidutinių bulves, žinoma, skustas ir perplautas.

Tarkius perpilu į gilesnį dubenį, įmušu 3 kiaušinius.

Pasūdau, gerai permaišau ir kaičiu keptuvę. Jai įkaitus, pilu aliejaus
ir didesniu šaukštu formuoju blynus.

Kepu, kol gražiai paruduoja kraštai, verčiu ir vėl laukiu apskrudusių pakraščių, tai priklauso nuo ugnies kaitrumo, nors rekomenduočiau kepti ant vidutinės ugnies – bulvės, net ir tarkuotos, pakankamai ilgai kepa.

Tiekiu su grietine ar grietinės-varškės padažu.

Iš šio kiekio produktų iškepu apie 20 blynų.