Reikės:

3 kg pjaustytų agurkų
6 valgomi šaukštai druskos
1 kg cukraus
250 ml acto
2 galvutės česnako
50 g aitriųjų pipirų

Gaminimas:

Agurkus sumaišyti su druska ir palikti 6 valandoms marinuotis. Praėjus laikui, susidariusį skystį nupilti.

Sukapoti česnakus, aitriuosius pipirus ir sudėti į agurkus.
Išmaišyti ir sudėti į stiklainius. Užpilti karštu marinatu.

Marinatas:

Į puodą supilti cukrų ir actą. Virti, kol cukrus ištirps.
Palikti parai.

Po 24 valandų marinatą nupilti ir užvirinti. Tada vėl užpilti agurkus. Sandariai užsukti dangteliais. Atvėsinus, laikyti šaltai.

Aliona G.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)