Produktai:
800 g maltos mėsos (kiaulienos su jautiena, vištienos ar kalakutienos)
2 kiaušinių
1 svogūno
4 česnako skiltelių
1 v.š. garstyčių
pora v.š.džiūvėsėlių
krapų, petražolių, bazilikų
druskos, pipirų
mėgstamų prieskonių
1.Svogūną supjaustykite kubeliais. Česnaką sutraiškykite.
2. Į faršą sudėkite svogūną, česnaką, įmuškite kiaušinius,sumeskite visus likusius ingredientus ir gerai išmaišykite.
3. Atsiriekite faršo rutuliuką, perverkite jį vandenyje išmirkytu iešmeliu ir suformuokite pailgą "dešrelę". Ją iš visų pusių suvilgykite aliejumi.
4. Kepkite orkaitėje ant griliaus ar keptuvėje.
Skanaus!
Dėkojame DELFI skaitytojai Ramintai už receptą!
*************
Mėgstate gaminti? Pasidalinkite savo receptu su DELFI skaitytojais! Savo receptą, surašytą taisyklinga lietuvių kalba, ir nuotrauką talpinkite apačioje esančioje formoje. Ačiū!