Reikės:

1 kg vištų sparnelių,
4 šaukštai citrinos sulčių,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštelis paprikos miltelių,
4 skiltelės česnako,
pipirų ir druskos pagal skonį.

Sparnelius ištrinti pipirais, druska ir trintu česnaku. Sumaišyti su citrinos sultimis, aliejumi ir paprikos milteliais.

Sparnelius marinuoti per naktį šaldytuve.

Kepiau iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min.

Taip marinuotus sparnelius galite kepti ir ant grotelių virš žarijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)