6 saldžiosios paprikos
40 g parmezano

Įdarui:

450 g maltos jautienos
Svogūnas
2 skiltelės česnako
Kiaušinis
100 g džiūvėsėlių
3 šaukštai pomidorų padažo
Druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonėlių, petražolių pagal skonį

Gaminimas:

Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklas ir virti sūdytame vandenyje apie 5 min.

Jautieną sumaišyti su smulkintu svogūnu, trintomis česnako skiltelėmis, kiaušinio plakiniu, džiūvėsėliais ir padažu. Tada pagardinti prieskoniais ir smulkintais žalumynais.

Paprikas įdaryti gauta įdaru, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti apie 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C temperatūros, kol gražiai apskrus. Patiekti karštas.

Skanaus!