Blyneliams reikės:

250 g miltų
300 g pieno (ar pieno bei vandens mišinio, jei norite mažesnio riebumo blynelių)
20-30 g išlydyto sviesto
6 g druskos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Visus ingredientus dedame į mikserį ir maišome iki vientisos masės(ar tiesiog maišome rankomis dubenyje).

Keptuvę įkaitiname, plonai patepame sviestu, dedame šaukštą tešlos ir kepame ant vidutinės kaitros.

Ožkos sūrio kremui reikės:

200 g ožkos sūrio
100 g grietinėlės
3 g druskos

Ožkos sūrį (rekomenduoju 30 min palaikyti kambario temperatūroje, kad būtų minkštesnis) maišome su grietinėle dubenyje kartu su druska iki vientisos masės(maišymui patogiausia naudoti šakutę).

Burokėlių užpilui reikės:

300 ml burokėlių sulčių
20 g raudono vyno acto
žiupsnelio druskos

Sultis nugariname iki 100 ml, pilame raudono vyno actą bei beriame druską, išmaišome ir patiekiame.

Skaniai,
Regina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją