Galerijos erdvėje bus galima apžiūrėti tiesiai nuo „Mados Infekcijos“ podiumo persikėlusią „PURE?” kolekciją, specialiai „Dizaino savaitgaliui“ įkurtą „pop up store LAFKA”, pasimėgauti kavos skonių subtilybėmis „Coffee Inn Pop-up Lab“.

Parodų mylėtojus kviečia apžiūrėti tik dieną trunkančią Tauro Stalnionio ir Vytauto Gečo darbų parodą. Įvertinti parodos „Coffee Table Lab“ eksponatus, bei aplankyti „Absolut Museum“.

Pasirodo, kad daugelis net neįsivaizduoja, kiek šiame rajone yra paslaugas teikiančių kūrybingų kompanijų, kurių darbus neretai matome, tik ne visada žinome, iš kur jie kilo. O jei ir žinome, tai dažnai nedrįstame ieškoti patinkančio kūrėjo loftų labirintuose...
Net šešios naujos studijos „Dizaino savaitgalio” metu atvers duris, galėsite aplankyti net dviračių restauravimo dirbtuves, naujai įkurtą garso studiją, bei „dangaus žirklės” kirpyklą.

Tad kalendoriuje siūlome pasižymėti gegužės 9-10 dienas ir jas skirti „Dizaino savaitgaliui“.

Apie renginį: „Dizaino savaitgalis“ yra nepriklausoma „Dizaino savaitės“ dalis. Loftų kvartale renginys organizuojamas nuo 2009 metų. Renginį organizuoja didžiausia Lietuvoje tik lietuviško dizaino galerija ir parduotuvė „LITHUANIAN DESIGN BLOCK_”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)