Ornamentai

1. Nerami, audringo charakterio moteris

Spontaniška asmenybė, kurioje tebegyvena maža mergaitė. Ji visada garsiai juokiasi iš vyrų pokštų. Savo nuoširdumu pakeri stipriosios lyties atstovus. Vyrai dažnai įsimyli šio tipo moteris.

2. Rūpestinga, išklausanti

Šios moters išrinktajam netrūksta dėmesio, juo visada rūpinamasi. Tokiai moteriai patinka gaminti valgį, kurti namuose jaukumą. Ji visada pasirengusi išklausyti partnerį, pasiūlyti jam pagalbos, patarti.

3. Neeilinė moteris

Ši moteris nestandartinė, apie tokias neretai pasakoma – keista, tik gerąja šio žodžio prasme. Ji kažkuo išsiskiria iš minios. Vyrai mėgsta tokios moters draugiją, nes kiekviena diena su ja kupina nuotykių ir iššūkių.

4. Mergina-iššūkis

Tokia moteris nėra lengvas vyrų grobis. Teks nemenkai pasistengti, nupirkti daugybę gėlių puokščių, kol sulauksite jos dėmesio. Bet stengtis verta – tai aistringa, žavi, patraukli dama. Tiesa, nemažai vyrų taip ir neišdrįsta užkalbinti tokio tipo moterų.

5. Kuklioji

Kuklios moterys nelaukia kažkokių galimybes pranokstančių poelgių, nepateikia nerealių reikalavimų, todėl vyrai jas vertina ir jomis žavisi.

6. Romantikė

Romantiška moteris turi ištisą moteriško žavesio arsenalą. Ji traukia vyrus, nes turi romantiškų idėjų ir tuo pačiu įkvepia juos nekasdieniams poelgiams. Tokio tipo moterys neagresyvios, jos nespaus partnerio, iš jo norės tik meilės ir dėmesio.

7. Geležinė ledi

Protinga, atkakli moteris, tiksliai žinanti, ko nori. Ji turi savų svajonių, tikslų, kurių siekia, o pasiekusi vieną tikslą visada išsikelia naują. Ji turi ir savo gyvenimą. Nelaukia, kol atjos princas ant balto žirgo, kuris pildys jos norus ir spręs problemas. Ir dar – išrinktasis niekada nepamatys jos verkiančios.

8. Jausminga moteris

Ji nustebins savo partnerį lovoje. Jausminga moteris nemano, kad vienintelis iniciatorius miegamajame – vyras, ji nesidrovėdama žengia pirmą žingsnį. Jos partneris jaučiasi geidžiamas, todėl vyrai tokias moteris tiesiog dievina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)