Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, kokia moteris gali sužavėti sėkmingą vyrą.

1. Protinga. Akivaizdu, kad sėkmingiems vyrams patinka protingos moterys. Tai nereiškia, kad ji turi būti apsigynusi daktaro disertaciją ar turėti kokį nors mokslinį laipsnį. Tačiau neabejotinai ji turėtų domėtis pasaulio aktualijomis ir turėti savo nuomonę. Ir nebijokite, jei jūsų nuomonės nesutaps. Konstruktyvi diskusija yra tai, ko kiekvienas protingas vyras gali norėti iš savo mylimosios.

2. Siekianti tikslų. Sėkmingi vyrai paprastai turi daug tikslų ir siekia bet kokia kaina juos įgyvendinti. Todėl tokiam vyrui kažin ar gali patikti moteris, kuriai niekas neįdomu ir kuri neturi jokių svajonių. Tačiau tai nereiškia, kad ji turėtų užimti panašias pareigas kaip ir mylimasis ir siekti karjeros aukštumų, tačiau ji tikrai turėtų norėtų tobulėti kurioje nors srityje. Pavyzdžiui, kad ir lankyti užsienio kalbos ar maisto gaminimo kursus.

3. Patraukli. Žinoma, grožis yra subjektyvus dalykas: vienam patinka aukštos blondinės, o kitą sužavės tik smulki tamsiaplaukė. Tačiau patrauklumas yra kur kas daugiau nei tik grožis – tai mokėjimas rūpintis savo išvaizda. Todėl nereikėtų pamiršti senos geros tiesos, kad sutinkama rūbą, palydima pagal protą, ir skirti pakankamai dėmesio grožio procedūroms.

4. Neužkraunanti savo problemų kitiems. Visi mes turime daugiau ar mažiau problemų, susijusių su asmeniniais santykiais, darbu ar vaikais, tačiau tik patys esame atsakingi už jų sprendimą. Sėkmingi vyrai paprastai ieško moters, kuri galėtų būti lygiavertė partnerė, todėl jam tikriausiai nesinorės leisti laiko su moterimi, kurios visus rūpesčius visada jis turi spręsti už ją. Patikėkite, verkšlenančios moterys tikriausiai nepatinka nė vienam vyrui.

5. Žinanti savo vertę. Sėkmingi vyrai yra laimėtojai, kuriems patinka pasiekti užsibrėžto tikslo. Tokie vyrai paprastai priima iššūkį užkariauti patrauklios moters dėmesį ir pirmenybę teikia savo vertę žinančioms moterims. Todėl susipažinusi su žaviu vyru neskubėkite stačia galva nerti į santykius, tegul jis dėl jūsų dėmesio pakovoja.

6. Komunikabili. Sėkmės profesinėje veikloje pasiekęs vyras paprastai yra apsuptas ir darbe greičiausiai kasdien bendrauja su daugybe skirtingų žmonėmis, todėl su neturinčia ko pasakyti moterimi jam tiesiog gali būti nuobodu. Galinti rasti bendrą kalbą su daugeliu – tokia moteris turi neblogus šansus sudominti sėkmingą vyrą.

7. Pozityviai žvelgianti į gyvenimą. Jei jis pesimistiškai žvelgtų į gyvenimą ir dažniau neigiamai vertinų savo galimybes, tikrai nebūtų sulaukęs sėkmės profesinėje veikloje. Todėl tokiam vyrui tikrai nereikia šalia savęs moters, kuri viską regi juodomis spalvomis ir, užuot skatinusi savo mylimąjį eiti pirmyn, siūlo pagalvoti, ar jam tikrai tai pavyks ir ar verta mėginti siekti to, kas neįmanoma. Sėkmingas vyras greičiausiai rinksis tą moterį, kuri jį visada palaiko ir tiki jo sėkme, kad ir kokį tikslą jis užsibrėžtų.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!