Septynios moterys dalinasi savo patirtimi ir pasakoja, kokiomis pozomis joms pavyko patirti orgazmą.

1. Misionieriaus poza

„Skaičiau apie pozas, kurios tinkamiausios, norint patirti orgazmą, paeksperimentavau su vibratoriumi. Paskui pritaikiau žinias su nauju partneriu. Iki tol sekso metu nebuvau patyrusi orgazmo, bet mes išbandėme seną gerą misionieriaus pozą, tik aš kilstelėjau klubus, kaip tiltelį. Ir pavyko. Dabar po klubais pasidedu pagalvėlę ir dažniausiai patiriu orgazmą. Eksperimentuodama su įvairiais partneriais pastebėjau, kad lengvai pasiekiu orgazmą, kai esu viršuje.“ Tiffany Y.

2. Kaubojė atvirkščiai

„Mano vaikinui sunku išlaikyti erekciją ilgiau ne 5 minutes, todėl man sunku pasiekti orgazmą. (o sulaukus 23 m. man norėtųsi žinoti, kas tai yra). Labai norėjau patirti tai, apie ką skaičiau ir ką prie vyno taurės aptarinėjo draugės. Pastebėjau, kad mano vaikinas ilgiausiai išlaiko erekciją, kai sėdžiu ant jo, atsukusi jam nugarą. Po daugelio bandymų ir nesėkmių supratome, kad jei jis jaudrina man klitorį, įėjęs į mane ir gan stipriai ir aktyviai juda, pasiekiu orgazmą. Dabar mes su vaikinu jaučiamės kur kas artimesni, sustiprėjo intymumas.“ Catherine L.

3. Iškeltomis kojomis

„Galbūt nuskambės keistai (kaip pasirodė mano draugėms), bet pirmą kartą patyriau orgazmą, kai gulėjau ant lovos krašto, iškeltomis kojomis. Atrodo keistokai, bet tai puikus kampas, nes vyras įsiskverbia ir pasiekia mano G tašką. Įspėju – šiai pozai reikia tvirto preso, nes sėdmenys yra pusiau ant lovos. Bet verta pasistengti dėl laimingos pabaigos.“ Anonimė.

4. Moteris viršuje

„Daug metų be vargo pasiekdavau orgazmą, bet sekso metu nepatirdavau. Supratau, kad kur kas lengviau, jei padedu sau rankomis (vyro rankos nepadėdavo). Pirmą kartą patyriau orgazmą, kai buvau viršuje. Judėjau virs vyro, jis judino mane pirmyn ir atgal ir to pakako, kad galiausiai pajusčiau orgazmą. Nežinome, ar jis pasiekė mano G tašką.“ Ally W.

5. Atsigulus ant pilvo, pakeltais klubais

„Praėjo keli dešimtmečiai, kol supratau, kad galiu patirti orgazmą, jei guliu ant pilvo iškėlusi klubus (natūraliai, ar pasidėjus po pilvu pagalvę). Jei vyras smulkesnis, pasidedu po klubais didesnę pagalvę, tada jis gali giliau įsiskverbti.“ Maria B.

6. Iškėlus vieną koją įstrižai

„Mano naujas vaikinas gana aukštas, iš pradžių jo ūgis mane gąsdino. Bet dabar man tai visiškai patinka. Kartu mes radome mano G tašką ir išbandėme praktiškai visas pozas. Galiausiai patyriau orgazmą, kai pakėliau kairę koją link savo dešinio peties. Skamba keistokai, bet man tiko.“ Cassie R.

7. Lėtai, neskubant

„Man nepavykdavo pasiekti orgazmo su bet kuo. Reikėdavo rimtų santykių ir stiprios aistros, kad galiausiai tiek atsipalaiduočiau, kad patirčiau orgazmą. Man galiausiai padėjo lėtas seksas. Man patinka, kai žiūrime vienas į kitą, matau, kaip jam gera, kai jį patenkinu. Man tai stipriai jaudina. Galiu patirti orgazmą ir misionieriaus poza, kai jis juda lėtai, žiūri man į akis ir tuo pat metu mane liečia.“ Katie K.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt