Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą klaidų, kurias padarę vaikinai, tikėtina, sulauks neigiamo atsakymo, pakvietę patinkančią merginą į antrą pasimatymą.

1. Esate neryžtingas. Ir savo neryžtingumą rodote visais įmanomais būdais. Pavyzdžiui, pakviečiate merginą į pasimatymą ir kavinėje niekaip negalite apsispręsti, valgyti ledus su braškių ar šokolado užpilu. Parodydamas, kad jums sunku apsispręsti net dėl menkiausių dalykų, atrodote nepatikimas ir neturintis nuomonės. Tokie vyrai merginų tikrai nežavi.

Būkite ryžtingesnis ir kalbėdamas apie jausmus. Nesvarbu, kad tai tik pirmas pasimatymas, turėtumėte jai parodyti, kad žinote, ko ieškote ir ko norite. Aiškiai išdėstykite savo ketinimus. Tuomet atrodysite pasitikintis savimi, o su tokiu vyru kiekviena mergina gali jaustis saugi!

2. Nesistengiate jos suprasti. Vieną akimirką ji šypsosi ir juokauja, o kitą jau sėdi suirzusi, nors jums atrodo, kad nieko blogo nepasakėte... Ar ir jūs kartais manote, kad moterų suprasti neįmanoma? Gal jums kartais ir atrodo, kad jos elgesys nepaklūsta jokiems logikos dėsniams, tačiau vis tiek turėtumėte pamėginti ją suprasti. Jei palietus kokią nors temą ji susirūpino, turėtumėte paklausti, kas ją nuliūdino. Patikėkite, kad ir koks būtų jos elgesys, tai turi paaiškinimą!

3. Kažkas jums yra svarbiau nei ji ir jūs tai aiškiai parodote. Pavyzdžiui, pasimatymo metu jums paskambina draugas ir jūs su juo kalbatės dešimt minučių ar ilgiau, o ji tuo metu priversta studijuoti meniu. Atminkite, kad merginoms patinka išskirtinis dėmesys. Net jei ir turite svarbesnių užsiėmimų gyvenime, jūsų mergina turi jausti, kad jums ji yra pirmoje vietoje.

4. Nekreipiate dėmesio į jos jausmus. Pavyzdžiui, ji jums dėl ko nors pasiguodė, o jūs niekaip į tai nereagavote ir nukreipėte temą. Moterys paprastai būna labai emocionalios ir jei norite kurti harmoningus santykius, negalite nekreipti dėmesio į jos emocijas ir jausmus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pastebėti jos jausmus, pasakyti jai apie tai ir parodyti, kad ją suprantate. Pavyzdžiui, „Tu tikriausiai nuliūdai, kai taip nutiko?“ Jei nežinote, ką jai pasakyti ir kaip ją paguosti, tiesiog apkabinkite ar paimkite už rankos. Argi tai taip sunku?

5. Pasirodėte kaip mergišius. Vaikinai paprastai yra linkę ne taip greitai įsipareigoti, ypač jei santykiai tik ką užsimezgė. Tuo tarpu merginos vadovaujasi jausmais, todėl yra pasirengusios greičiau užmegzti ilgalaikius santykius. Nesvarbu, kad esate tik pirmame pasimatyme, nesuteikite progos jai pamanyti, kad esate mergišius. Pavyzdžiui, nepastebėkite kitų merginų, nesakykite kitoms komplimentų, jokiais būdais neflirtuokite su kitomis ir, žinoma, nepasakokite jai apie pasimatymus su kitomis.