Svarbiausia taisyklė – pasirinkti tokius drabužius, kad neatrodytumei nei labai konservatyviai, tačiau ir ne vulgariai. Apnuoginti kūną reikia apgalvotai. Pavyzdžiui, renkantis drabužius šventei ar vakarėliui nederėtų vienu metu apnuoginti ir dekoltė linijos, ir kojų.

Tyrėjai stebėjo naktiniuose klubuose, kaip buvo apsirengusios dailiosios lyties atstovės, atėjusios pasilinksminti.

Psichologai priėjo išvados, kad tai, kaip buvo apsirengusi moteris, tiesiogiai susiję su tuo, kiek vyrų prieidavo su ja susipažinti ir pakviesti šokio. Paaiškėjo, kad naktiniuose klubuose moterys, kurių 40 proc. kūno buvo apnuoginta, du kartus daugiau sulaukė vyrų dėmesio nei uždarais rūbais apsirėdžiusios jų draugės.

Tiesa, per daug atvirus drabužius vilkinčios damos taip pat negalėjo pasigirti populiarumu. Vyrų nuomone, jos atrodė lengvai pasiekiamos, todėl ir neįdomios. Jų atviri drabužiai esą bylojo apie moterų polinkį į neištikimybę.

Įdomu, nejaugi veidas, figūra, elgesys, skoningi drabužiai mažiau patrauklūs nei 40 proc. atidengto kūno? Ar tai galioja tik klubams? Tuomet kaip prieš šimtą metų, kai moterys vilkėjo ilgas uždaras sukneles ir nebuvo naktinių klubų jos viliodavo vyrus?