1. Kontracepcija

Iš anksto su partneriu susitarkite dėl to, kaip saugositės nuo nepageidaujamo nėštumo, kad vėliau nereikėtų dėl to jaudintis. Išimtis yra tik tie atvejai, kai visiškai pasitikite savo partneriu.

2. Įvairovė

Kad artumas suteiktų jums naujų pojūčių, vertėtų išbandyti naujas pozas, užsiimkite seksu kitose vietose. Jeigu norite išvengti kasdieniškumo ir nuobodumo, pasitelkite savo fantaziją.

3. Kalbėkite apie seksą

Nereikia gėdytis kalbėti su savo partneriu sekso tema. Tai padės jums išvengti nesmagių akimirkų. Aptarkite tas akimirkas kurios jums patiko ir, priešingai, ne ypač patiko.

4. Maistas

Prieš kūniškus malonumus vertėtų kurį laiką nevalgyti. Pirma, dėl pilno skrandžio jausitės nepatogiai. Antra, jau seniai įrodyta, kad po valgio visiems vyrams labiau norisi miegoti nei mylėtis.

5. Judėjimas

Negulėkite lovoje tarsi rąstas. Stenkitės judėti, išsilenkite – tai visada vyrams patinka. Pasyvumas artumo metu yra šaltumo ir geismo stygiaus ženklas. Jausminga meilužė visada geriau nei sniego karalienė.

6. Kompleksai

Seksas ir kompleksai – du nesuderinami dalykai. Jūs galite priversti partnerį suabejoti pasirinkimu, jeigu pulsite išjunginėti šviesą ar nusirenginėti po antklode. Kartais moterys prisigalvoja nebūtų trūkumų. Pasitikėjimo savimi suteiks gražūs apatiniai drabužiai ir jo mėgstamas aromatas.


7. Ką daryti, o ko ne

Nereikia atsisakyti įžanginių glamonių. Tai tik sustiprins malonumą, kurį galima patirti sekso metu. Vis dėlto, pernelyg intensyvus seksualinis gyvenimas leidžia jausti vien tik fizinį pasitenkinimą, bet ne moralinį.


8. Visos problemos vėliau

Kasdieniniame gyvenime kiekvieną žmogų nuolat supa įvairios problemos ir nemalonumai, todėl stenkitės visa tai atidėti vėlesniam laikui. Konfliktai gali tapti nesėkmingo sekso priežastimi.

9. Pažinkite vienas kitą

Žmogaus kūne yra daugybė erogeninių zonų. Mėginkite, aiškinkitės, eksperimentuokite. Nesustokite ties viena kūno vieta. Tarp partnerių neturi būti paslapčių. Bučiuokite ir lieskite. Tiesiog stenkitės.

10. Nenori - nereikia

Troškimas mylėtis turi būti abipusis, priešingu atveju tai bus paslauga arba prievartavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2075)