Teigiama, jog devintasis JAV prezidentas Williamas Henry Harrisonas (nors pareigas ėjo tik 32 dienas - nuo 1841 m. kovo 4 d. iki balandžio 4 d.) vis dar klaidžioja Baltųjų rūmų palėpėje ir ieško nežinia ko.

Manoma, jog prezidentas Andrew Jacksonas (1767-1845 m.) vaidenasi buvusiame miegamajame.

Pirmosios ledi Abigail Adams (1744-1818 m.) dvasia pastebėta klajojanti Baltųjų rūmų koridoriais ir, rodos, nešanti kažką rankose.

Dažniausiai Baltuosiuose rūmuose vaidenasi Abrahamas Lincolnas (1809-1865 m.) Baigiantis pilietiniam karui, jis tapo pirmuoju JAV prezidentu, kuris buvo nužudytas.

Eleanora Roosevelt (1884-1962 m.)kartą yra teigusi, jog jautė A. Lincolną, kai ji dirbo buvusiame prezidento miegamajame. Taip pat franclino D. Roosevelto administracijos laikotarpiu jaunas valdininkas teigė matęs A. Lincolno vaiduoklį, sėdintį ant lovos ir nusiaunantį batus. O štai Nyderlandų karalienė Wilhelmina buvo pažadinta beldimo į duris. Atidariusi jas, moteris pamatė tolumoje stovintį A. Lincolno vaiduoklį.

Trisdešimtojo JAV prezidento Calvino Coolidge‘o (1872–1933 m.) žmona teigė kelis kartus šalies vadovo kabinete mačiusi prezidentą sukryžiuotomis už nugaros rankomis, jis esą buvo susimąstęs ir žvelgė pro langą kažkur į tolį...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją