Taip pat vietoje svarelių galima naudoti vandens buteliukus arba uždedamus svorius. Svarbiausia atsiminti, kad geriau vienas geras pratimas negu daug blogų.

Atliekant pirmąją pratimų grupę, reikia išlaikyti tiesų stuburą ir tvirtą nugarą, taip pat reikia tvirtai suimti pilvo raumenis, tai leidžia išlaikyti taisyklingą padėtį. Pirmojo pratimų komplekso metu dirba įvairūs raumenys: pilvo tiesusis ir įstrižiniai, dubens - klubinis juosmens, keturgalvis, pritraukiamieji raumenys, rankų deltiniai ir podygliniai raumenys.

Antrajame pratimų komplekse taip pat reikia išlaikyti tiesų stuburą, suimtą pilvo presą, nuleisti pečius į apačią ir suimti sėdmenis. Šiais pratimais stipriname rankų deltinius, bicepso, krūtinės, sėdmenų, pritraukiamuosius raumenis.

Trečiasis pratimų kompleksas. Atsigulame ant pilvo, rankos plačiai. Uždedame dešinę koją ant kairės po to kojas pakeičiame. Keliamės į viršų ir leidžiamės žemyn, stengiamės neišlenkti nugaros ir visą laiką išlaikyti suimtus pilvo raumenis. Kito pratimo metu laikome atremtį ant rankų ir keliame kojos į viršų išlaikant statų kampą. Po šių pratimų atliekame tempimą, skirtą nugaros raumenims.

Ketvirto komplekso metu sėdime ant žemės, krūtinę stumiame į priekį, nugarą išlaikome tiesią. Keliame į viršų tą pačią koją ir ranką, taip dirba kojų keturgalviai ir rankų deltiniai raumenys. Vėliau pratimą šiek tiek pakeičiame: dirba priešinga ranka ir koja. Po to keliame abi kojas kartu ir tiesiame rankas atgal, taip dirba kojų keturgalviai, rankų tricepsai ir pilvo tiesusis raumuo.

Padarius visus pratimus, rekomenduojame atlikti tempimo pratimus raumenims, su kuriais buvo dirbama.