Avinas

Šią savaitę kaupsite naują patirtį. Neginčijamas faktas, jog ji tikrai nebūtinai bus gera, tačiau išlaisvins nuo tam tikrų varginančių įsipareigojimų ir leis judėti toliau jums priimtinesniu ritmu. Be to, atsiras galimybių išbandyti savo jėgas naujose sferose. Neatmetama galimybė, jog sulauksite įdomaus darbo pasiūlymo ir jūs su didžiausiu malonumu nersite į neištirtus vandenis. Gali būti, jog taip įsigysite papildomą darbą ir pajamų šaltinį.

Jautis

Šią savaitę galite pražiopsoti labai įdomią galimybę. Galbūt tiesiog išsigąsite, jog naujovė gali neatpažįstamai pakeisti jūsų gyvenimo kryptį arba nuspręsite, jog papildomai rūpesčiai, kurių neabejotinai atneš pokyčiai, jums šiame gyvenimo etape reikalingi mažiausiai. Be to, šią savaitę bus gana sunku susikaupti ir deramai vykdyti prisiimtus įsipareigojimus. O aplaidumo ir neatsakingo požiūrio reikia vengti bet kokia kaina, nes už tai gali tekti mokėti ne tik savo reputacija, bet ir patirti finansinių nuostolių.

Dvyniai

Šią savaitę daug laiko pareikalaus bandymas užbaigti reikalus, kuriuos dėl kokių nors priežasčių jau labai ilgai atidėliojate. Labai tikėtina, jog jums gana griežtai bus priminta apie anksčiau prisiimtus įsipareigojimus arba duotus pažadus. Teks paklusti žmogui, darysiančiam didelį spaudimą dėl neatliktų darbų ar prievolių. Šią savaitę teks maldyti ir ne vieną konfliktą su aplinkiniais. Itin didelė pykčių tikimybė su tais, kuriems ne prie širdies vienos ar kitos jūsų asmeninės savybės.

Vėžys

Šią savaitę pasirūpinkite savo sveikata. Staigus jėgų praradimas gali nemaloniai sutrikdyti jūsų planus. Gerkite vitaminus, valgykite daugiau vaisių ir daržovių, daugiau miegokite. Trumpiau tariant, rūpinkitės savimi, nes šią savaitę gausite ir nemenką gerų emocijų dozę – kurpsite naujus planus, kurių įgyvendinimas suteiks labai daug džiaugsmo. Tiesa, greitų rezultatų tikėtis neverta. Judėkite pasirinkta kryptimi, ir geidžiamos permainos jūsų neaplenks.

Liūtas

Šią savaitę galbūt įsiliesite į naują grupę žmonių, kurie bus jums artimi dvasiniu ar estetiniu požiūriu. Be to, jūsų laukia kelionė, susijusi su jūsų artimaisiais ar draugais. Per šią savaitę taip pat teks atlikti nemažai rutinai priskiriamų darbų. Nesinervinkite – verčiau paieškokite meniško problemos sprendimo. Jums tikrai pavyks.

Mergelė

Šią savaitę sulauksite įdomaus pasiūlymo, tačiau, norėdamos juo pasinaudoti, turėsite nueiti gana ilgą ir sunkumų nepašykštėsiantį kelią. Taip pat gali būti, kad per ateinančias septynias dienas reikalai laikinai sustos. Galbūt 1-2 dienas nepasirodysite darbe – pasiimsite laisvas dienas ar į lovą trumpam paguldys peršalimas. Taip pat laukia buities rūpesčiai. Tačiau būtent jie šią savaitę bus maloniausi.

Svarstyklės

Šią savaitę teks pasirinkti eilinės savirealizacijos kryptį. Gali būti, kad bus keli variantai, tad analizuosite vieno ar kito perspektyvumą. Be to, yra tikimybė, kad tie variantai tiesiog būtini, kad išsivaduotumėte iš iliuzijų ir judėtumėte link palankesnio periodo.

Skorpionas

Šią savaitę laukia daugybė įvykių, norų, pasirinkimų. Tikėtina, kad ryšitės kardinalioms permainoms, nes nerasite patrauklaus pasiūlymo. Be to, šiuo laikotarpiu laukia bendravimas su naujais žmonėmis, kurie atvers jums akis ir padės pamatyti, kokių unikalių savybių turite.

Šaulys

Šią savaitę laukite svarbių, greičiausiai malonių naujienų. Tikėtina, kad jos bus susijusios su darbu arba su kokia nors oficialia įstaiga. Taip pat laukia artimas bendravimas su žmogumi, kuris labai jums draugiškas. Jis gali suteikti jums pagalbą ar tiesiog būti linksmas kompanionas.

Ožiaragis

Šią savaitę atsivers plačios perspektyvos. Pavyks pasirinkti ir kryptį, kuria judėsite, ir būdus pasiekti užsibrėžtam tikslui. Greičiausiai jums padės žmogus, kurio iki šiol per daug nevertinote ar apskritai laikėte nevertu dėmesio. Šiuo metu gali pasikeisti jūsų socialinis statusas, tai suteiks papildomų pajamų, garbės ir aplinkinių pagarbos.

Vandenis

Jūsų gyvenimą reikšmingą vaidmenį suvaidins aukštą socialinę padėtį užimantis žmogus. Yra tikimybė įgyti įtakingą globėją, kuris atkreips dėmesį į jūsų teigiamus bruožus, gebėjimus, pasiekimus ir priartins prie savęs. Jis gali suteikti galimybę išbandyti jėgas naujoje srityje. Greičiausiai jums tai patiks.

Žuvys

Šią savaitę susilaikykite nuo didelių finansinių operacijų, nes galite prarasti pinigus. Apskritai šiuo metu patariama labai atsargiai leisti pinigus ir eikvoti organizmo jėgas. Venkite bendravimo su žmonėmis, kurie norės jus pamokyti, na, bent jau jais nepasitikėkite. Jų patarimai tik atneš nemalonumų ir nusivylimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)