14
Kitas

Henrietos istorija

Žiedelis liko kažkur pievoje... Visi kibome į paieškas, tiesiog šukavome veją. Aš sakau, kaip negalim pievoje surasti žiedo? Žolė trumpa ir žiedas saulėje žiba, tai paėmiau ir įmečiau savo žiedą, kad įrodyčiau, jog žiba. Atrodo, šalia visai mečiau, bet nėra ir jo.

Taip praganėm abejų žiedus, ieškojom ilgai, gal porą valandų. Jau ir sutemti spėjo, tada su seneliais grįžo mūsų mažylė. Kaip sako, vaikų akys viską pamato... Tik čiūpt mažais pirštukais ir vyro žiedas yra, o maniškis buvo šalia visai netoli, tad greit suradome jį.

Dabar, kai prisimenu, juokas ima - linksma istorija, o tąkart buvom ne juokais sunerimę. Nuo to laiko žiedą vyras tik paduoda, nebemeta.

Rima A.
Daugiau istorijų - žemiau.
*************

Istorijų, kaip buvo pamestas vestuvinis žiedas, yra pačių įvairiausių, kaip ir jų pabaigų. Ar jums yra tekę prarasti vestuvinį žiedą? Kaip? Ar jis atsirado?

DALYVAUKITE konkurse, papasakokite savo istoriją mums ir gaukite dovanų 150 Lt vertės SOTHYS čekį, kurį galėsite išleisti grožio priemonėms ar procedūrai.

14
Kitas

Henrietos istorija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)