112
Kitas

Jautis

Ir tai aktualu jau savaitės pradžioje.

Savaitės vidurys Mėnuliui judant Liūto ženklu, – organizaciniams darbams. O ketvirtadienį, Uranui susijungus su Jupiteriu tame pačiame Jaučio ženklo laipsnyje, bei esant artimai pozicijai su Selena, galimi netikėtumai darbuose. Kai kas jų įtakoje gali ryžtis kardinaliems karjeros pokyčiams. Penktadienis palankus dalykiniams susitikimams, deryboms.

Saulei perėjus į Jaučio ženklą, savaitgalį norėsis gražinti savo aplinką, puikus metas ir mėgstantiems sodo-daržo darbus. Šiomis dienomis kuo daugiau laiko praleiskite gryname ore.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!


Avinas

Aktyvi, energinga savaitė.

Saulei, Merkurijui, Venerai, Kylančiam Mazgui ir Chironui viešint jūsų ženkle, tai metas, kai jums tiktų posakis: kada, jei ne dabar?

Tačiau savaitės pradžioje jūsų ženkle esant artimai Chirono ir retrogradinio Merkurijaus pozicijai, būkite atidūs prisiimdami naujus įsipareigojimus. Tai dienos, kai palankiau būtų pabaigti tai, ką jau esate pradėję, ar tai būtų jūsų projektas, ar sprendžiami materialaus gerbūvio klausimai.

Savaitės viduryje Mėnuliui judant Liūto ženklu, laikas idėjų pateikimui ir pristatymui. Kartu tai jums ypatingas laikas draugystės ir meilės kūrimui, jausmų auginimui. O ketvirtadienis Uranui susijungus su Jupiteriu Jaučio ženkle, palankus darbo naujoje vietoje pradžiai.

Pajutę po gimtadienio stiprų naujos energijos impulsą, svarbiausius darbus stenkitės nudirbti iki balandžio 19-os, kol dar Saulė keliauja jūsų ženklu.

Saulei perėjus iš jūsų į Jaučio ženklą, jau balandžio 20-ą koncentruokitės į materialaus pagrindo stiprinimą. Sekmadienis šaunus šeimos šventėms, artimųjų susitikimams, palankus ir kai kam, planuojantiems šeimos kūrimą.

112
Kitas

Jautis