Veršiukas namuose

Karvė ant sofos

Jungtinėse Valstijose, privačiame kieme, laikomas veršiukas elgiasi kaip šuo ir nuolatos stebina savo šeimininkus.

„Mano veršiukas galvoja, kad yra šuo...“ - socialiniame tinkle „Twitter“ rašė gyvūno šeimininkė, kuri surado veršiuką besiilsintį ant sofos.

Galiausiai ji dar labiau nustebo pamačiusi, kad veršiukas ėda sausą šuns maistą: „Aš nejuokauju, jis tikrai galvoja, kad yra šuo.“

Meškėnė draugauja su šunimis

Išgelbėta meškėnė

Praėjusiais metais Rosie Kemp rado mažutę, neseniai gimusią meškėnę. Jos mamos nebuvo šalia, taigi moteris kartu su dukra nusprendė parsinešti vargšelę į namus.

Dabar Moliūgėlė (angl. Pumpkin - tokį vardą jai davė šeimininkai) yra pilnateisė šeimos narė, daugiausiai laiko praleidžianti su savo geriausiais draugais, kartu gyvenančiais šunimis.

Išdykėlis voveriukas

Voverė gyvena namuose

Šeima slaugė sužeistą gyvūną, tačiau neketino laikyti jo kaip augintinio. Kai voveriukas pasveiko, žmonės norėjo paleisti gyvūną atgal į laisvę, tačiau jis turėjo kitokių planų. Voverė taip prisirišo prie žmonių, kad norėjo pasilikti jų namuose. Žmonės paleisdavo gyvūną į lauką, tačiau jis visuomet grįždavo namo.

Voveriukas buvo rastas sužeistas ant kelio ir būtų neišgyvenęs, jeigu gyvūnus mylinti šeima nebūtų jo priglaudusi. Suomių šeima, suradusi mirštantį voveriuką, nusprendė vežtis jį namo.

Gražuolis ežiukas

Ežiuko patelė vardu Darcy yra pats mylimiausias ežiukas pasaulyje. Darcy turi 356 tūkst. gerbėjų iš visų pasaulio kampelių. Tai naminis ežiukas, kurį japonas laiko savo namuose.

Darcy buvo pavadinta grupės „Smashing Pumpkins“ bosisto garbei. Žaismingas ir nepaprastai mielas ežiukas įkvėpė šeimininką sukurti jo vardu „Instagram“ profilį ir kelti kūrybingas nuotraukas su mažojo augintinio atvaizdu.

Galvojo, kad augina šuniuką, o iš tiesų - lapę

Maža lapė

Amerikiečių šeima manė išgelbėjusi šuniuką, parsinešė jį namo ir sulaukė siurprizo – pasirodo, kad tai buvo visai ne šuniukas, o lapė.

Visai mažas gyvūnas buvo labai silpnas, kai jį prie ežero surado žmonės. Šeimininkai galvojo, kad tai mažytis šuniukas. Gyvūnui reikėjo specialios priežiūros, nes jis buvo atskirtas nuo motinos. Dėl to jis buvo maitinamas per buteliuką. Specialistai, apžiūrėję gyvūną, nustatė, kad tai yra lapė.