Manoma, kad zoologijos sodo prižiūrėtojas negyvas.Vienoje iš pagrindinių miesto aikščių pastebėtas hipopotamas buvo šaunamuoju ginklu užmigdytas. Šiuo metu gelbėtojai ieško užlietų namų šeimininkų, tikrindami, ar nėra daugiau sužeistų ar kur nors įstrigusių. 

Skaičiuojama, kad dešimtys žmonių liko be namų, po to, kai jie buvo sugriauti ar sugadinti dėl per Tbilisį tekančioje Kuros upėje kilusio potvynio naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Tbilisio meras Davitas Narmania sako, kad situacija mieste yra labai liūdna.

Kai kurie iš zoologijos sodo ištrūkę gyvūnai buvo sugauti ar nužudyti, tačiau iki šiol nėra aišku, kiek jų dar blaškosi gatvėmis. Gatves apieško ore skraidantys sraigtasparniai.

Tbilisio vicemeras I. Lekvinadze skaičiuoja, kad potvynis miestui galėjo padaryti žalos už maždaug 10 mln. dolerių.

Kaip praneša dailymail.co.uk,  gatvėse gali blaškytis aštuonios meškos, šeši tigrai ir šeši liūtai. Pranešama, kad šeši vilkai buvo pastebėti netoli vaikų ligoninės ir nušauti.

BNS žiniomis, dešimtys šeimų 1,2 mln. gyventojų turinčiame mieste liko be pastogės, o tūkstančiai - be vandens ir elektros. Britų televizijos cituotas pareigūnas, kurio pavardė nebuvo nurodyta, sakė, kad žuvusiųjų skaičius jau padidėjo iki devynių.

Miesto meras D. Narmanija žurnalistams sakė, kad 10 žmonių yra dingę be žinios.