Viskas, ko reikia – tai šiokios tokios apsaugos priemonės, pora kūjų ir laužtuvas. Benzininis pjūklas taip pat praverstų, bet galima apsieiti ir be jo. Patirti tokį nuotykį – tai tarsi įgyvendinti seniai puoselėtą svajonę. Juk ne vienam vaikystėje knietėjo paversti viską į šipulius. Skirtumas tik tas, kad dabar nėra tėvų, nuo kurių tektų sulaukti pylos, kai grįžę namo jie pamatytų, ką padarėme.

Vyrukai, kurių nuotykis aprašomas autoevolution.com, atrodo, kiek vangoki. Jie tikrai nepasižymi sumanumu: štai tas, kuris atsakingas už įvykio užfiksavimą vaizdo kamera, nurodo vairuotojui važiuoti pirmyn, kol virvė šiek tiek atsilaisvins. Betgi tai tas pats, kas liepti pilti ant savęs vandenį, kol išdžiūsi.

Pasirodo, tai tik smulkmena, palyginti su absurdiška šio projekto įgyvendinimo baigtimi. Mat virvę buvo planuota pririšti prie tvarto sijos, o tada traukti pikapu. Transporto priemonė juk pakankamai galinga, kad susidorotų su šia užduotimi, tad reikalo sėkmę lemia tik žmonių įgūdžiai ir sumanumas. Deja, už šias savybes vargu ar būtų galima skirti daugiau nei nulį balų.

Atrakciją filmuojantis vaikinas visgi pasižymi šiokia tokia įžvalga ir numato, kas netrukus turėtų atsitikti. Žinoma, būsimą įvykių eigą pavyko nuspėti likus akimirkai iki absurdiškos baigties, bet net per tą akimirką nebuvo padaryta nieko, siekiant užkirsti kelią liūdnoms pasekmėms. Plona sija, prie kurios buvo pririšta virvė, žinoma, lūžta ir tarsi paleista iš laidynės šauna pataikydama į galinio automobilio lango stiklą.

Pačioje pabaigoje vairuotojas ištaria dar vieną dėmesio vertą pareiškimą. Mat į galvą jam topteli, kad pagal automobilio draudimą numatyta 2,5 tūkst. eurų išskaita. Kaip kad nesuprato, kuo baigsis mėginimas nuversti tvartą pikapu, jis nesupranta, kad pigiausia būtų pasikeisti langą savo paties lėšomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)