Entuziastai ant „Nissan X-Trail“ užklijavo net 14 637 skirtingo dizaino lipdukų su įvairiomis frazėmis ir žeklais. Rekordo siekta ištisą savaitgalį viename iš Vilniaus prekybos centrų. Kasdien, po 12 valandų, 10 žmonių komanda ant „X-trail“ klijavo lipdukus, o visą klijavimo ir lipdukų skaičiavimo procesą fiksavo vaizdo kamera. Vėliau įrašai buvo perduoti rekordus registruojančiai agentūrai „Guinness“. Praėjus mėnesiui rekordą agentūra patvirtino fraze „You are officially amazing“, išvertus iš anglų kalbos reiškia – „Esate oficialiai nuostabūs“.

„Atlikome išties didelį darbą. Džiugu, kad „Guinness World Records“ agentrūra patvirtinimo rekordą”, džiaugėsi šio rekordo iniciatorius Vytis Šliažas.

„Guinness World Records“ pasaulį skatina, įtraukia ir linksmina nuo 1955 metų. Ši organizacija paprastus žmones įkvepia neįprastiems poelgiams.

„Mūsų verslo vizija yra tapti išskirtine pasaulio rekordų siekimo organizacija”, – sako Alistairas Richardsas, „Guinness World Records“ vykdantysis direktorius. – Mūsų misija yra atrasti, išmatuoti ir patvirtinti pasaulio geriausiuosius ir tokiu būdu skatinti įprastus žmones neįprastiems poelgiams”.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)