Daytonos miesto policijos departamentas paskelbė konkursą, norėdamas pakeisti pasenusius „Harley-Davidson“ markės „Electra Glide“ motociklus.

Rinkdamiesi naujas dvirates transporto priemones, policijos pareigūnai išbandė ne tik naujausią „Harley-Davidson“ produkciją, bet ir nuo 1997 metų kitos amerikiečių kompanijos – „Polaris Industries“ gaminamus „Victory“ markės „Commander“ motociklus.

Bandymų metu buvo pripažinta, kad „Victory“ motociklai kur kas labiau atitinka policininkų poreikius. Palyginti su „Harley-Davidson“, jie pasižymi didesniu važiavimo komfortu, mažesniu variklio skleidžiamu karščiu, trumpesniu stabdymo keliu ir didesnėmis ertmėms daiktams.

Taip pat policijos atstovas pažymėjo, kad „Victory“ motociklų gamintojas pateikė itin išsamų ir didelį papildomos įrangos sąrašą. Jame įrašyta ne tik šiuolaikinis LED apšvietimas, šildomos rankenėlės ir kita komforto įranga, bet net ir ginklų dėtuvės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)