30 – ties narių „red dot” komisija „Astra GTC“ įvertino už „įspūdingą ir sportišką“ dizainą. Žiuri taip pat pabrėžė panoraminio priekinio stiklo, kuris be jokių sujungimų tęsiasi ligi stogo vidurio, privalumus: „visi keleiviai gali vienodai mėgautis kelione”.

Daugiau nei 1800 dizaino kompanijų ir dizainerių iš 58 skirtingų šalių dalyvavo šių metų „red dot: produkto dizainas“ konkurse. Rinkimuose buvo vertinama 4515 produktų 19 – koje skirtingose kategorijose.

„Red dot“ apdovanojimu įvertintas kompaktiškas kupė tęsia šių apdovanojimų tradiciją „Opel“ modeliams. Anksčiau už dizainą buvo įvertinti „Astra Sports Tourer“, „Opel Flextreme GT/E” koncepcija, „Insignia“, „Opel“ GT ir ankstesnės kartos „Astra“ modeliai.

Nuo 1955 metų organizuojami „Red dot“ apdovanojimai tapo vienu prestižiškiausiu konkursu pasaulyje, vertinančiu dizainą įvairiose srityse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)