Vokiečių žiniasklaidos šaltinių teigimu, itin prabangaus „Bentley“ visureigio gamyba buvo patvirtinta savaitės pradžioje. Modelis bus sukurtas pagal pernai Ženevoje pademonstruotą EXP 9F koncepciją.

Būsimas visureigis, kompanijos viduje turintis kodinį pavadinimą „Falcon“, turėtų kainuoti nuo 200 tūkst. eurų (apie 690 tūkst. Lt). Automobilis turėtų būti gaminamas „Volkswagen“ padalinyje Slovakijoje, kur surenkami ir tokie „Volkswagen“ grupės visureigiai kaip „Touareg“ ar „Audi Q7”, o galutinis užbaigimas vyks „Bentley“ padalinyje Crewe, Anglijoje.

Vis dėlto „Bentley“ kol kas nekomentuoja „Handelsblatt” paskelbtos žinios. „Mes vis dar laukiame patvirtinimo iš „Volkswagen“, – sakė kompanijos atstovė, pridūrusi, kad sprendimas dėl gamybos atrodo „labai teigiamas“.

Praėjusį mėnesį Detroito automobilių parodoje „Bentley“ vadovas Wolfgangas Schreiberis atskleidė, kad jeigu SUV visureigis bus gaminamas, jo serijinė versija bus panašesnė į esamus šios markės modelius, o ne į kontroversiškai sutiktą EXP 9F koncepciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)