Ant plokštelės "Double Fantasy", kurią eksbitlas 1980-aisiais įrašė su savo žmona Joko Ono (Yoko Ono), yra išlikę ir Dž. Lenono (John Lennon) žudiko Marko Deivido Čepmeno (Mark David Chapman) pirštų atspaudai, tikina albumą siūlantys pardavėjai.

M. D. Čepmenas (Mark David Chapman) 1980 metų gruodžio 8-ąją prie atlikėjo namų Niujorke paprašė jo autografo. Po penkių valandų jis toje pačioje vietoje Dž. Lenoną (John Lennon) nušovė. Vėliau pasaulį apkeliavo nuotrauka, rodanti Dž. Lenoną (John Lennnon), pasirašantį savo žudikui.

Susižavėjimas bitlais pastaruoju metu pasiekė naują kulminaciją, sakė Garis Zimetas (Gary Zimet) iš internetinės firmos "Moments In Time", per kurią albumas siūlomas už 525 tūkst. dolerių (441 tūkst. eurų). Lapkričio viduryje už 445 tūkst. dolerių parduota Dž. Lenono (John Lennon) ranka rašytos dainos "Nowhere Man" eilutės.

Dabar parduodamas albumas yra "reikšmingiausias roko istorijos suvenyras", sakė G. Zimetas (Gary Zimet). Dabartinis jo savininkas plokštelę prieš ketverius metus įsigijo už 460 tūkst. Ji po dainininko nužudymo rasta gėlyne netoli jo namų ir procese prieš N. D. Čepmeną (Mark David Chapman) panaudotas kaip įrodymas. Pastarasis buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Per "Moments In Time" tinklapį, be kita ko, parduodami pistoletai, tariamai priklausę Adolfui Hitleriui (Adolf Hitler).