28 metų S. Gerrardas, šventęs triuškinančią pergalę Anglijos futbolo pirmenybėse prieš "Newcastle" ekipą, pirmadienį paryčiais susigrūmė su kitais naktinio klubo lankytojais. Po incidento vienas 34-erių vyras buvo išvežtas į ligoninę dėl sužaloto veido. Liverpulio komandos kapitonas kartu su dar penkiais vyrais atsidūrė už grotų.

Policija kaltinimus taip pat pateikė Liverpulio gyventojams 29-erių Johnui Doranui ir 19-mečiui Ianui Smithui.

Trijulė antradienio rytą paleista į laisvę ir sausio 23-ą dieną turės pasirodyti teisme. Kiti trys sulaikytieji davė pasižadėjimą atvykti į apklausas ir taip pat buvo paleisti.

S. Gerrardas Anglijos rinktinei atstovavo 70 rungtynių ir keturis kartus vilkėjo kapitono raištį. Futbolininkas taip pat priklauso Johno Mooreso universiteto garbės draugijai, o pernai buvo apdovanotas Britų imperijos ordinu.

„Liverpool“ klubas antradienį išplatino pareiškimą, kuriame teigia visiškai palaikantis žaidėją. „Stevenas puikiai tarnavo Liverpuliui 10 metų ir klubas jį palaiko šią sunkią akimirką“, - teigiama pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją