„Hermis Capital" dienraščio „Kauno diena” akcijas pirks iš britų investicinio fondo „Mecom“ valdomos Norvegijos kompanijos „Mecom Press“. Kaip anksčiau skelbė dienraštis „Verslo žinios“, sandorio vertė gali siekti 25 mln. litų.

Savo ruožtu Edmundas Kalinas, "Kauno dienos" generalinis direktorius, vz.lt informavo, kad jau įteikė atsistatydinimo pareiškimą. Prašymą atleisti iš pareigų parašė ir dienraščio vyriausioji redaktorė Aušra Lėka, finansų direktorė Violeta Neorienė bei platinimo tarnybos viršininkas Vytautas Abakumas, rašo vz.lt.

DELFI A. Lėka nekomentavo, kodėl traukiasi iš pareigų. „Turiu kelis darbo pasiūlymus, kurių dar nesvarstau, nes mano atsistatydinimo prašymas dar nepatenkintas“, - DELFI sakė žurnalistė. Ji patvirtino, kad ateityje ketina dirbti žiniasklaidos srityje: „Be abejo, daugiau nieko nemoku“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją