Tarp pretendentų daugiausia verslo administravimo, teisės, edukologijos mokslus kremtančiųjų ar jau baigusiųjų, tuo tarpu žurnalistinį išsilavinimą turinčiųjų – vos vienas kitas. Dirbti televizijoje siekia aktoriai, biuro administratorės, picų kepėjai, prekybininkai, net įkalinimo įstaigos darbuotojas, sakoma LRT pranešime spaudai.

„Keista, tačiau daugelis mano, kad „Labo ryto“ vedėjui svarbiausia būti vien komunikabiliam, lengvai užmegzti kontaktą su skirtingais žmonėmis, tačiau apie domėjimąsi ir išmanymą politikos, ekonomikos, kultūros aktualijų retas kuris užsiminė“, – stebisi laidos prodiuseris ir kol kas dar vedėjas Modestas Naudžius.

Tačiau labiausiai nustebino kai kurių pretendentų nuotraukos. Pamačius kelias, galima suabejoti, ar atranka skelbiama į informacinę ryto laidą, ar naktinę–erotinę...

Vis dėlto keletas rimtų pretendentų atsirado. Pirmuosius atrinktųjų bandymus televizijos studijoje planuojama surengti jau šią savaitę. Suradus kolegą ar kolegę laidos vedėjai Lavijai Šurnaitei, Modestas Naudžius žada likti laidos prodiuseriu.

Iš viso buvo gauta apie pusantro šimto pageidavimų tapti laidos vedėju. Patekti į „Labą rytą“ labiausiai geidžia merginos. Vaikinų anketų vos apie tris dešimtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją