„Aš ir mano sūnus sergame vėžiu“, - teismą sugraudinti bandė buvusi grožio konkursų „Mis Lietuva“ organizatorė. Teisėjo paklausta, kodėl nesiieško darbo, o vagia iš parduotuvių, moteris aiškino, kad šiuo metu vertėjauja, tačiau uždarbis – labai mažas.

Bylą dėl administracinio teisės pažeidimo teismui perdavė Vilniaus miesto 6-ojo policijos komisariato Pašilaičių nuovados pareigūnai. Jie teigia sulaukę vieno prekybos centro apsaugos darbuotojų, kurie sulaikė moterį su vogtais maisto produktais. Paaiškėjo, kad grožio konkursus organizavusi moteris bandė pavogti prekių už daugiau kaip 100 litų.

Teismui pateiktuose dokumentuose buvo rašoma ir apie kitas smulkias vagystes.

Bendrovei „Lietuvos grožio formulė“ vadovavusi J.N.V. jau ne pirmą kartą turi bėdų su teisėsauga. Prieš porą metų ji su savo vyru, buvusiu Lietuvos lengvosios atletikos federacijos vadovu V.V. buvo uždaryti į areštinę, nes nesumokėjo už gyvenimą viename sostinės viešbučių.

Buvusi verslininkė turi bėdų ir su antstoliais – jiems niekaip nepavyksta išieškoti skolų valstybei, susisiekimo paslaugas teikiančiai bendrovei ir kt.

Iš grožio verslo J.N.V. pasitraukė 1999 metais, kai su kita bendrove kilo ginčas, kas turi išskirtines teise Lietuvoje organizuoti „Mis Lietuva“ ir siųsti atstovę į Europos ir pasaulinius grožio konkursus.