Iki gruodžio mėnesio turėtų paaiškėti ir kandidatas į Kauno miesto merus. Dėl pirmosios pozicijos tebekovoja du kandidatai - Liberalų sąjūdžio skyriaus pirmininkas Rimantas Mikaitis ir partijos frakcijos miesto taryboje vadovas Erikas Tamašauskas.

LLS taryboje patvirtintas ir centrinio Lietuvos liberalų sąjūdžio rinkimų štabo vadovas – skandalingos grupės ŽAS narys Linas Zareckas, pravarde Choras.

P.Auštrevičius paaiškino, kad jo vadovaujama jauna politinė jėga dar neišugdė talentingų viešųjų ryšių ekspertų, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

Politikas tikisi, kad patyręs pramogų verslo atstovas Liberalų sąjūdžiui padės aiškiau, suprantamiau ir aštriau pristatyti partijos idealus rinkėjams.

Padedant ŽAS būgnininkui ir dainininkui Liberalų sąjūdžio pirmininkas ketina laimėti tris kartus daugiau vietų savivaldybių tarybose, nei jo vadovaujama partija turi dabar.

P.Auštrevičius neslėpė, kad partija, pastaruoju metu rengianti įvairias akcijas, savo veikloje ims naudoti dar daugiau šou elementų.

"Savo veiklos, aišku, nepaversime vien koncertais, nors Linas šioje srityje - tikras čempionas. Vis dėlto akivaizdu, kad per rinkimų laikotarpį turės būti daugiau pramoginės veiklos. Juk rinkėjai nenori skaityti ilgų partijų programų", - dienraščiui sakė politikas.