„Pirmiausia, ką turėtumėte žinoti, kad tai yra pirmos klasės patirtis šunims, o žmonėms – verslo klasė. Mes... viską pritaikėme šunims, kad sumažintume jų nerimą ir stresą, kad jie lėktuve jaustųsi kuo patogiau ir skristų be baimės. Saugumo [procedūros] šunims vyksta ne pagal JAV Transporto saugumo administraciją, bet jos labai paprastos. Atvykite į oro uostą, atiduokite mums savo krepšį, mes iš karto įlaipinsime jus į lėktuvą, ir per 15 minučių nuo atvykimo į oro uostą jūs jau galite būti ore, iš čia, iš Niujorko, išskristi į Los Andželą ar Londoną. Kelionės metu šuo bus itin lepinamas, įskaitant... matote, visur yra pagalvės ir antklodės. Jos yra išpurkštos feromonais, kurie padeda šuniui jaustis komfortiškiau. Štai jiems skirtas valgiaraštis. Čia jiems pritaikytas maistas, paremtas žiniomis, tiriant suvartojimą. Jiems skirtas gėrimų meniu ir net SPA procedūros, kurios atliekamos ore. Taigi, jų laukia... tikrai prabangi patirtis, ir jie gali nuskristi iš vienos vietos į kitą, o tai šiais laikais labai sudėtinga padaryti“, – kalbėjo „Bark“ vienas iš įkūrėjų ir generalinis direktorius Mattas Meekeris.

Prabanga reiškia tokius dalykus kaip saulės nutviekstas laukiamasis su skanėstais ir žaislais, greitą registraciją ir keturkojams skirtą SPA pačiam lėktuve. Prabangiu orlaiviu gali skristi iki 14 žmonių, tačiau „Bark Air“ nenori parduoti daugiau nei 10 bilietų, kad dešimt šunų turėtų pakankamai erdvės. Šiuo metu „Bark Air“ iš Niujorko White Plains oro uosto skraido į Van Nuys oro uostą netoli Los Andželo ir į Londono Biggin Hillo oro uostą.

Tarptautinio skrydžio į vieną pusę kaina siekia 8 tūkst. JAV dolerių, o skrydis JAV viduje vienam šuniui ir vienam jo palydovui kainuoja 6 tūkst. JAV dolerių. Tačiau ateityje šie skaičiai gali kisti, pažymėjo M. Meekeris.

„Bark Air“ jau sulaukė daugiau kaip 15 tūkst. užklausų dėl naujų krypčių. Šiuo metu bendrovė svarsto galimybę įtraukti skrydžius į Paryžių, Milaną, Čikagą bei Sietlą ir pridėti sezonines kryptis į Floridą bei Arizoną.