Parodoje pristatomi robotai dešimtims skirtingų scenarijų. Štai Kinijos technologijų gigantas „Xiaomi“ pristato geriausio draugo alternatyvą – šunį primenantį robotą. Šis robotas, pavadinimu „CyberDog“, geba pašokti į orą ir kaip tikras šuo atlikti daugiau triukų, be to, jam labai patinka, kad šeimininkas jį glosto.

Ir tai dar ne viskas: šis keturkojis robotas moka duoti leteną ir netgi informuoja, koks lauke oras. Ir dar: šis bičiulis neloja, nesitampo vedžiojamas ir nesiožiuoja – jis ramus, atsipalaidavęs ir labai gerai išauklėtas.

„Xiaomi“ robotikos skyriaus vadovo pavaduotojas Xiang Diyun:
„Šis robotas skirtas palaikyti kompaniją užsiimant lengva veikla gryname ore. Ateityje jis gali būti naudingas garbaus amžiaus žmonėms. Norime sukurti keturkojį robotą, kuris būtų dar tinkamesnis šeimoms. Techniškai mūsų pagrindinis siekis – kuo smulkesnis ir kuo natūraliau besielgiantis šuo robotas“.

Kitas itin didelio lankytojų susidomėjimo sulaukęs parodos eksponatas – visiškai automatizuotas robotas kavavirys, pademonstravęs neįtikėtus gabumus kuriant meną latės puodeliuose.

Parodoje pristatoma ir daug medicininės paskirties robotų, pavyzdžiui, skirtų bronchoskopijai bei intervencinės kraujagyslių procedūroms. Nemažai susidomėjimo sulaukė ir išmanios siuvimo bei ugnies malšinimo mašinos.