Banksy muziejaus lankytojams siūloma apžiūrėti nuolatinę parodą, sudarytą iš autentiškų menininko darbų kopijų. Iš viso parodoje – 160 eksponatų. Kaip teigia muziejaus steigėjai, kol kas tai yra didžiausia tokios rūšies meno paroda pasaulyje. Ekspozicijos sudarytojai pripažįsta, kad jų projekto koncepcija gali atrodyti paradoksali, kadangi muziejus – tai pagarbos gestas gatvės menininkui, visomis išgalėmis vengusiam bet kokių įstaigų. Anot muziejaus įkūrėjo Haziso Vardaro, optimaliausia išeitis šiuo atveju – kuo tikslesniu atkartojimu paremtas sprendimas.

Panašūs projektai startavo ir Barselonoje, Briuselyje, Krokuvoje bei Paryžiuje. Visų jų iniciatorius – H. Vardaras. Per pokalbius su žiniasklaida jis ir muziejaus direktorius Williamas Meade‘as patvirtino, kad nepalaiko tiesioginio ryšio su Banksy, bet yra įsitikinę, kad gatvės menininką džiugina štai tokios kopijos, ypač atsižvelgiant į tai, kad daugelis autentiškų jo kūrinių po kurio laiko yra panaikinami, taigi, tiesiog pradingsta. Surengtoje ekspozicijoje galima apžiūrėti darbus, priskiriamus labiausiai Banksy dominusioms temoms, kaip antai karas ir taika, ekonominė nelygybė bei terorizmas. Muziejaus erdvėse netrūksta pasikartojančiais Banksy meno motyvais tapusių objektų, tokių kaip

Manhatane veikiantis muziejus dirba nuo 10.00 iki 20.00 valandos. Bilieto kaina svyruoja nuo 21 iki 30 dolerių, o jaunesni nei 5-erių metų vaikai įleidžiami nemokamai.