Aukcionų namai taip pat turi elementų iš kultinės šios grupės Garso sienos – itin ambicingos ir didelės garso kolonėlių sistemos, per koncertus užtikrinusios puikią garso kokybę. Ją sukūrė Owsley Stanley, kuris dėl to, jog masiškai gamino LSD, buvo pramintas Rūgšties karaliumi (Acid King). „Analogr“ savo biure netgi turi pasistatę miniatiūrinę Garso sienos versiją – tai nėra pardavimui siūlomos Garso sienos dalys, o veikiau demonstracinė sienelė, suteikianti daiktams foną.

„Reikėjo keturių valandų, kad pastatytum, keturių valandų, kad išmontuotum. 1974 metais ji buvo naudojama tik septynis mėnesius, tačiau ji taip ištobulino gyvą garsą, jog net ir šiandien niekas jos nepranoksta“, – teigė „Analogr“ įkūrėjas Thomas Scrivenas.

Dėl savo dydžio ir pastangų ją įrengiant Garso siena buvo naudojama tik 1974 metais. Aukcione parduodamos keturios jai priklausiusios garso kolonėlės, taip pat keturi „McIntosh 2300“ stiprintu-vai.

„The Grateful Dead“ pasistatė Garso sieną, jiems reikėjo atitinkamos galios, taigi jie pasirinko „McIntosh“, štai šie 2300, kuriuos turime. Turime keturis „McIntosh 2300“ stiprintuvus, kurie keliavo kartu su grupe“, – sakė „Analogr“ įkūrėjas Thomas Scrivenas.

Reikmenų dėžė, apklijuota šuns nuotraukomis ir naudota gastrolių įrangos prižiūrėtojo Robbie Tayloro, yra tikra šios grupės laiko kapsulė, nes ji išliko nepaliesta nuo paskutinio grupės koncerto.

„Taigi, tai yra „The Grateful Dead“ laiko kapsulė. Tai pagrindinė jų reikmenų dėžė, kuri buvo naudojama per keliones. Ji yra nebenaudojama nuo paskutinio jų pasirodymo Čikagoje, „Soldier Field“ stadione. Šios dėžės turinys liko toks, koks buvo. Taigi šioje dėžėje yra įvairiausių daiktų, kelionės reikmenų, visko nuo dantų krapštukų iki vaistų „Neosporin“, žiebtuvėlių, net popierėlių sukamoms cigaretėms“, – teigė Th. Scrivenas.

Tarp kitų aukciono lotų yra milžiniškas plakatas, reklamavęs anšlaginius grupės koncertus Filadelfijos salėje „The Spectrum“, ir meno kūriniai, su kuriais siejama šį grupė.

„Turime plakatų, naujų, bet seniai gamintų marškinėlių, pradedant 9-uoju ir 8-uoju dešimtmečiais ir baigiant šiais laikais. Netgi turime bronzinį Jerry Garcios biustą“, – sakė Th. Scrivenas.