Jo šou, vienas labiausiai lauktų Niujorko madų savaitės pristatymų, įvyko trečiadienį (rugsėjo 13 d.) tyliame Parko aveniu arsenale, kur minimalistiniu podiumu modeliai žingsniavo visiškoje tyloje.

Priekinėje eilėje sėdėjo buvęs supermodelis Cindy Crawford, kurios dukra Kaia Gerber demonstravo šių Amerikos madų namų drabužius.

Modelis ir įžymybė Kendall Jenner vilkėjo sportišku geltonos spalvos ansambliu: gėlėtomis kelnėmis ir itin aptemptu golfu. Tuo tarpu Gigi Hadid buvo užsidėjusi padidinto dydžio paltą ir oranžinės spalvos turbaną, kurio dalis krito ant peties. Jos sesuo Bella Hadid taip pat žingsniavo podiumu, demonstruodama padidinto dydžio juodos ir baltos spalvų kombinezoną.

Dizaineris dienai siūlė nešioti haremo stiliaus, plačias kelnes. Šį įvaizdį jis užbaigė brangakmeniais inkrustuotais sandalais iš dviejų dirželių.

Karoliukais siuvinėta mėtų spalvos palaidinė buvo derinama su tviskančiomis, apdribusiomis kelnėmis, kurios priminė atnaujintą „Tūkstančio ir vienos nakties“ personažo versiją.

Kolekcijai energijos teikė ryškūs kaleidoskopiniai raštai, tuo tarpu firminis M. Jacobso ramunių raštas taip pat pasirodė keliuose drabužių deriniuose ir buvo ne tik geltonos, bet ir raudonos spalvos.