„Lukas jau trečiose rungtynėse žaidė gerai. Jam reikia veržtis – jis turi visas galimybes apeiti varžovų aukštaūgius. Daugumoje rungtynių jis tai daro, bet šį kartą jam labai Edgaras padėjo su savo perdavimais – ištampėme gynybą, Edgaras porą kartų įsiveržė į baudos aikštelę ir numetė labai gerus perdavimus Lukui, kuris nubaudė varžovus“, – 3 tritaškius iš 4 pataikiusį, 16 taškų pelniusį ir 8 rezultatyvius perdavimus atlikusį Luką gyrė Šarūnas Jasikevičius.

Jis per daug dėmesio nekreipė ir į tai, kaip „Žalgiris“ buvo sutiktas Panevėžyje. „Sveiki atvykę į Panevėžio pilį!“ – mačo pristatymą pradėjo arenos pranešėjas, o netrukus nuskambėjo daina „Pelenė“. Taip „Lietkabelio“ atstovai sureagavo į Š. Jasikevičiaus komentarą po trečiųjų serijos rungtynių, kai Panevėžio ekipą pavadino šių metų LKL princese.

„Tai gerai – žmonės savo darbą daro. Jie turi teisę daryti, ką nori. Aš irgi turiu teisę sakyti, ką noriu – tik man skausmingiau“, – šyptelėjo Šaras.

Strategas, už savo pasisakymą lygos nubaustas 620 eurų bauda, prisipažino, kad didžiausiois reakcijos sulaukė iš bankomato.