Tarsi atkartodamas legendines Hahnenkamo slidinėjimo varžybas, 18 metų lenktynininkas Maxas Verstappenas pademonstravo „ Red Bull Racing“ pasaulio čempionatą laimėjusio automobilio galimybes.

Stebint 3500 žiūrovų, „Toro Rosso“ komandai priklausantis olandas didesniame kaip 1600 m aukštyje puikiu žiemos oru leido pajusti 2016 metų „Formulės 1“ sezono nuotaiką.

Trasoje, nužymėtoje slidinėjimo gairelėmis, minią džiugino „Red Bull Racing“ pasaulio čempionu tapusio automobilio riaumojimas su kelis metrus į orą lekiančiu sniegu.

„Buvo labai šaunu tai išbandyti. Man tai buvo visiškai kitoks kelias ir man jis patiko. Ypatingas jausmas, kai važiuoji viršun ir apačion ir matai tuos įspūdingus vaizdus. Automobilis daug sukiojasi, bet tai gerai, galima su automobiliu šiek tiek pažaisti“, - sakė „Formulės 1“ lenktynininkas Maxas Verstappenas.

„Red Bull Racing“ mechanikams buvo tikras iššūkis parengti šį automobilį važiavimui snieguotais kalnais. Svarbų vaidmenį atliko specialiai pagamintos padangų grandinės, kurios leido Alpių viršukalnėje surengti pirmąjį „Formulės 1“ šou.