Žurnalistikos studentas iš Utenos susiveikė akreditaciją į dabar jau nugriautą legendinę „Chicago Stadium“ areną, kur namų rungtynes žaidė pasaulio čempionai „Buliai“, ir godžiai rijo akimis tai, ką jo akivaizdoje išdarinėjo MJ bei kompanija, laimėję aukso žiedus tris sezonus iš eilės – 1991, 1992 ir 1993-iaisiais.

Po beveik metų, praleistų Ilinojaus valstijoje, L. Kunigėlis grįžo į Vilnių, kur iškart sulaukė netikėto kvietimo išbandyti save prie TV komentatoriaus pulto, o kartą paragavęs nebegalėjo sustoti: iš pradžių tik įgarsinęs savaitės senumo NBA mačus, kurių įrašai VHS kasetėmis buvo skraidinami lėktuvais iš JAV, vėliau Linas peršoko ir į tiesioginį eterį – nušvietė tiek LKL susitikimus, tiek ir NBA superfinalus naktį.

Kaip atrodė geriausiu visų laikų pasaulio krepšininku tituluojamo M. Jordano žaidimas iš arti? Ko Linas, prasiskynęs kelią, paklausė MJ paskutiniais jo karjeros metais? Ar nebuvo šoko grįžus iš NBA arenų komentuoti LKL dvikovas mokyklų salėse su balkonais? Kokį gandą apie Toronto „Raptors“ rekomendacijas J. Valančiūnui, kurios visai nepatiktų Lietuvos rinktinės gerbėjams, jis yra girdėjęs? Ir apie ką bus L. Kunigėlio rašoma knyga?

Išsamus pokalbis su L. Kunigėliu – DELFI TV laidoje.