Pas mus komandoje yra 15 žaidėjų. Turėti 15 žaidėjų yra fantastiškas dalykas. Kitos komandos to neturi. Bet, jei iškrenta vienas komandos draugas, ar kuris nors dar nėra pasiruošęs žaisti daug minučių, tas kitas negali važiuoti su troleibusu „zuikiu“ keturis mėnesius. Kai kurie važiuoja... Kontrolierius žiauriai nepatenkintas, kai pagauna „zuikiu“ važiuojančius klientus“, – vaizdžiai situaciją apibūdino Š. Jasikevičius.

Žurnalistams pasiteiravus, ar nustebino Kyle‘as Weaverio žaidimas, treneris teigė, jog tokio įspūdingo jo pasirodymo buvo laukiama.

„Prieš rungtynes mes žaidėjams pristatydani Kyle‘ą Weaverį sakėme, kad čia jo rungtynės. Mes visi tą žinojome. Ir treneris Kazys Maksvytis tą visada akcentuoja. Bet ne tame esmė. Jei mes mąstome apie žaidybinį planą, mes nesuprantame, kokie žaidėjai yra Slavinskas, Dambrauskas, Masiulis. Tai toks skausmingas vakaras mums, kadangi nepavyko nei gerai pasiruošti dvigubai Eurolygos savaitei, nei laimėti rungtynių. Tie žaidėjai, kurie šiandien turėjo žaisti daug, ir pajusti gerą rimtą, to nepadarė, galbūt išskyrus Ulecką. Jis žaidė solidžiai“, – sakė Š. Jasikevičius.

Amerikiečio benefisas nenustebino nugalėtojų vyriausiojo trenerio Kazio Maksvyčio, kuris priminė, jog 32-ejų gynėjas praeityje žaidė NBA.

Karjeros Lietuvoje rungtynes žaidęs K. Weaveris per 42 minutes į „Žalgirio“ krepšį įmetė 24 taškus. Be to, buvęs Oklahomos „Thunder“ ir Jutos „Jazz“ žaidėjas atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 7 kamuolius perėmė (LKL sezono rekordas) ir surinko 38 naudingumo balus.

Kyle'as yra žaidęs NBA. Jis atkrintamosiose varžybose juk yra dengęs Kobe Bryantą. Kartais Kyle'ui nėra didelio iššūkio nuvažiuoti į mažesnę salę ir žaisti su silpnesniu varžovu, o žaidžiant prieš „Žalgirį“ salė yra pilna, jis tarsi atgyja bei daro savo šou. Pusiau šou, pusiau krepšinį, bet daugiau krepšinio elementų“, – spaudos konferencijoje po pergalės kalbėjo „Neptūno“ strategas.