Skelbiama, kad transliuotojai rodys penkių DRL lenktynių ciklą, vyksiantį Šiaurės Amerikoje nuo spalio iki lapkričio. Finalinės lenktynės pristatomos kaip čempionatas. Daugiamečiame susitarime su transliuotojais numatyti ir renginiai, vyksiantys kitais metais – vienos varžybos vyks Londone, o dar vienos Vokietijoje.

Dėl galimybės transliuoti bepiločių lenktynes derybas veda ir „Eurosport“, tapęs naujausiu transliuotoju, susidomėjusiu naujos kartos sporto rūšimi. Bepiločių varžybų metu jų dalyviai iš visų stengiasi, kad jų skraiduoliai kuo didesniu greičiu įveiktų visas kliūtis.

„Eurosport“ prisijungs prie ESPN, britų transliuotojo „Sky Plc“ ir vokiečių „ProSiebenSat1“, kurie rugsėjį pasirašė transliavimo sutartį dėl 15 mėnesių trukmės „Drone Racing League“ varžybų. „Sky“ taip pat sutiko į lygą investuoti 1 mln. dolerių.

Televizijoms ir reklamos užsakovams bepiločių lenktynės suteikia unikalią progą pasinaudoti šios naujovės patrauklumu ir dinamiškumu.

Nors žiniasklaidos ir reklamos sektoriaus vadovai ir tvirtina dėl bepiločių lenktynių turintys ambicingų planų, kol kas neaišku, ar šis naujos kartos sportas ras savo žiūrovą, o jo transliacijos atneš pelno.