Aikštėje būta ryškių lietuviškų akcentų. Madridiečiams atstovavo Jonas Mačiulis, o „Thunder“ ekipoje debiutavo Domantas Sabonis. Jie kartu kovojo tik tris atkarpas po kelias minutes.Prieš rungtynes Russelas Westbrookas angliškai, o D. Sabonis ir Sergio Llulas ispaniškai tarė sveikinimo kalbas.

D. Sabonis mačą pradėjo starto penkete, žaidė 28 min., pelnė 7 taškus, atkovojo 5 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir išnaudojo 6 pražangų limitą. Mūsiškis pataikė 2 dvitaškius iš 3, 1 tritaškį iš 2 ir surinko +8 naudingumo balus.

J. Mačiulis per 15 min. įmetė 6 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą prasižengė ir surinko +3 naudingumo balus. Kaunietis prametė 1 dvitaškį, pataikė 1 tritaškį iš 2 ir 3 baudas iš 4.

Prieš daugiau nei 20 metų Arvydas Sabonis vedė legendinį Madrido „Real“ klubą į Europos krepšinio aukštumas. Pirmadienio vakarą Madride jis su visa šeima stebėjo, kaip sūnus Domantas debiutavo su „Thunder“ ekipoje.

1989-1992 metais A. Sabonis rungtyniavo Valjadolido „Forum“ klube, po to perėjo į „Real“ klubą, su kuriuo dukart tapo Ispanijos čempionu, o 1995-ais triumfavo ir Eurolygoje.A. Sabonis buvo pagerbtas Madride.

Per pertrauką tarp kėlinių jam aikštės viduryje buvo įteikti „Real“ šio sezono 11-u numeriu pažymėti marškinėliai.