Londono „Somerset House“ kieme, kuriame gausu fontanų, „Kimchi and Chips“ sukūrė keturių metrų aukščio ir 15 metrų ilgio instaliaciją su 100 judančių veidrodžių, atspindinčių saulę ir vandens dulksną.

Menininkai iš Seulo Mimi Son ir Elliotas Woodsas aiškina, kad veidrodžiai ir vandens dulksna gaudo saulės spindulius ir sukuria apskritimo formą.

Šis kūrinys yra „Kimchi and Chips“ projekto „Drawing in the Air“ dalis.

„Somerset House“ taip pat vyksta paroda „Print! Tearing It Up!”, kuri „gina spaudos galią, aukštindama nepriklausomus balsus, išdrįsusius mesti iššūkį nusistovėjusiai tvarkai“, teigiama pranešime spaudai.

Vienas iš parodos kuratorių Paulis Gormanas „Reuters“ sakė, kad spauda tikrai nemirė – Didžioji Britanija gali pasigirti „gyva“, šiuolaikine, nepriklausoma žurnalų leidyba, suteikiančia balsą bendruomenėms ir „metančia iššūkį melagingoms naujienoms“.

Žurnalų paroda atkreipia dėmesį į socialinius klausimus, alternatyvius gyvenimo būdo pasirinkimus, laisvalaikį, architektūrą, taip pat „apžvelgia aktualias problemas, įskaitant įvairovę, lyčių, seksualumo ir žiniasklaidos manipuliavimo klausimus“.