Lenktynėse savo jėgas išbandys būsima Zvonkų pora – Katažina ir Deivydas, žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, Rolandas Vilkončius ir Ieva Stasiulevičiūtė.

Kaip juokavo organizatoriai, kelis kartus prodiuseris D. Zvonkus šiose lenktynėse būdavo pirmas prieš finišą, tačiau nugalėtojo vieta pasidžiaugti dar nespėjo. „Vairą patikėsiu Katažinai, o aš būsiu atsakingas už psichologinį smurtą konkurentams, kad niekas nepalenktų“, – sakė D. Zvonkus. K. Nemycko juokavo, kad su tokiu psichologu šiose lenktynėse tikrai bus pirma.

Jau visai netrukus įvyksiančioms vestuvėms besiruošianti „Lietuvos balso“ mokytoja ir dainininkė Katažina Nemycko, pasipuošusi trumpais džinsiniais šortais ir marškinėliais, renginyje demonstravo nepriekaištingą figūrą. Vėliau kartu su sužadėtiniu moteris vandens dviračiu plaukiojo ežere.

Žvaigždės šiemet lenktyniaus „Mini Cooper s“ ir „Mini Cooper 5s“ automobiliais, turinčiais po 184 arklio galias. Lenktynės Palangoje vyks liepos 18-ąją, penktadienį.