Daugiausiai dėmesio pastaruoju metu A. Misiūno vardu sulaukiama dėl internete išplitusio vaizdo įrašo, kuriame – kaip iš akies luptas sportininkas. Kamera užfiksuotas asmuo sviedžia akmenį į pareigūnų pusę. Visgi nėra aišku, ar tai yra tikrai garsus kovotojas, ar tik į jį labai panašus vyras. Tačiau audrų internete tai nė kiek nesumažino. Komentatoriai vaizdo įraše matomą asmenį kaipmat ėmė lyginti su A. Misiūnu, ne vienas teigė, kad kovotoją išduoda išskirtinės tatuiruotės.

Delfi dėl dalyvavimo mitinge ir išplitusio vaizdo įrašo su A. Misiūnu susisiekė per socialinius tinklus. Šis patikino, kad minimame klipe, kuriame matoma aiški vyro agresija, nėra jis. Pasak pašnekovo, tai tebuvo į jį panašus žmogus.

„Aš buvau ten nuėjęs pažiūrėti. Bet tik tiek“, – tikino kovotojas.

Pasiteiravus, ar per tą laiką, kai ten buvo, jis nesviedė nei vieno akmens į policininkų pusę, ar iš jo pusės nebuvo absoliučiai jokio smurto, agresijos, A. Misiūnas atsakė klausimu.

„O jūs ten buvote?“ – klausė jis.

Paaiškinus, jog Delfi tos nakties įvykius fiksavo tiesiogiai ir kad būtų įdomiau grįžti prie jo paties dalyvavimo aplinkybių, pašnekovas laikėsi savo.

„Tai prie manęs nereikia grįžti. Pasikartosiu dar kartą, ten greičiausiai tik panašus į mane. Gražios dienos jums“, – nedaugžodžiavo jis.