„Prieš daugiau nei metus perskaičiau visą skandalingą Erikos Leonard James erotinių romanų trilogiją. Tuomet ir kilo mintis parašyti dainą, panašią į tą būseną, kai skaitinėjau šias knygas“, – dainos gimimo užkulisius prisimena N. Bunkė.

Dainininkė pasakoja, kad daina parašyta prieš maždaug metus: „Labai ilgai laukiau, kol galėsiu ją paleisti į viešumą. Geresnio laiko nei dabar, prieš didžiąją filmo premjerą ir Šv. Valentino dieną, turbūt būti ir negali. Viskas savo laiku ir savo vietoje“.

Prieš atiduodama dainą klausytojų teismui, Nataliją ją pirmiausia pristatė savo draugams. „Labai daug kam rodžiau šią dainą, nes ji yra kitokia negu mano atliekamos kitos dainos. Kažkodėl pačiai labai norėjosi tokios dainos. Kas išgirsdavo, nesusiedavo jos su manimi. Anot jų, jau kas kas, bet aš tokios dainos tikrai negalėčiau dainuoti“, – pristatydama kūrinį atvirauja „Pop Ladies“ lyderė.

Moteris ketina apsilankyti ir filmo „50 pilkų atspalvių“ premjeroje. „Būtinai eisiu į kino teatrą. Prieš metus man tos knygos nerealiai patiko. Radau kažkokių paralelių ir savo gyvenime. Kiekvienas žmogus turi vienokių ar kitokių paslapčių. Ypač savo asmeniniame gyvenime. Kas išgirs dainą, tikrai suras kažką artimo savo gyvenimui“, – intriguoja atlikėja.

Kaip sako Natalija, ji pati aktyviai dalyvavo dainos kūrimo procese – kartu su Stano sukūrė tekstą šiai dainai.