Šie eksponatai atskleidžia daugiau nei 50-ies metų istorinės roko grupės „The Rolling Stones“ istoriją ir karjerą.

Paroda, kuri vadinasi „Exhibitionism“, supažindina gerbėjus su „Rolling Stones“ pasauliu – nuo ankstyvųjų grupės dienų, kai jos nariai 1962 metais gyveno viename bute, iki užkulisių akimirkų prieš pasirodant gerbėjų minioms garsiuosiuose grupės koncertuose.

Netoliese stovi 1963 metų „Gibson Hummingbird“ gitara, kuria garsusis dainininkas įgrojo dainas „You Can't Always Get What You Want“ ir „Sympathy for the Devil“.

Parodos eksponatų rinkimas ir tvarkymas užtruko apie trejus metus. Iš grupės archyvų buvo surinkta apie 500 objektų, iliustruojančių išskirtinę „The Rolling Stones“ šlovę. Grupė išgarsėjo dėl to, kad pasitelkusi garsą vaizdą, madą ir meną nuolat laužė egzistuojančias ribas.

Svajojantiems pamatyti grupę koncertuojančią gyvai, sudarytos sąlygos žvilgtelėti į užkulisius likus kelioms minutėms iki koncerto – apžiūrėti makiažo stalelį, gitaras, išgirsti garso instruktažą, o po to panirti į trimatį grupės atliekamos dainos „(I Can't Get No) Satisfaction“ vaizdą.

Parodoje taip pat eksponuojamas kasetinis grotuvas, į kurį Keithas Richardsas prieš užmigdamas Floridos motelio kambaryje įrašė šio būsimo hito idėją.

Parodą kuruoja Ileen Gallagher, kuri rengdama parodą glaudžiai bendradarbiavo su „The Rolling Stones“.

I. Gallagher pabrėžė, kad ši paroda nereiškia, jog „The Rolling Stones“ tokiu būdu ketina pranešti apie savo koncertinės karjeros pabaigą.

Parodoje taip pat atkurtas purvinas ir netvarkingas butas Londone, kurį Mickas Jaggeris ir Keithas Richardsas nuomojosi kartu su trečiuoju grupę įkūrusiu nariu Brianu Jonesu (dabar jau mirusiu). Matosi nepaklotos lovos ir nešvarūs indai.

Gerbėjai taip pat gali apžiūrėti „The Rolling Stones“ studiją, albumų viršelius, turus reklamuojančius plakatus, Andy Warholo pieštus portretus ir nupieštus grupės logotipus su pavaizduotu liežuviu ir lūpomis.

Paroda „Exhibitionism“ Londone veiks nuo balandžio 5 iki rugsėjo 4 dienos.