Pro vartus bebandantys į laisvę ištrūkti jaunikliai neabejotinai verti vadintis pačiais žaviausiais kalėjimo bėgliais pasaulyje.

Čengdu centro kameros nufilmavo, kaip mažieji išdykėliai bando trūks plyš ištrūkti pro aptvaro vartus, kuriuos nesėkmingai stengiasi uždaryti prižiūrėtojas.

Akimirką gali pasirodyti, kad sambrūzdis prie aptvaro vartų niekada nenurims – kol prižiūrėtojas nuo išėjimo traukia vieną pandos mažylį, jo vietą, lipdamas kitiems per galvas, užima kitas. Ir taip be perstojo.

Galiausiai prižiūrėtojui trūko kantrybė ir jis su mažaisiais išdykėliais ėmė elgtis griežčiau. Laimei, jo veiksmų būta greitų, o pandų reakcijų lėtų – nė vienas Čengdu centro mažylis taip ir nevirto laukinėje gamtoje gyvenančiu pandos jaunikliu.

Greičiausiai mažyliams tiesiog pabodo nerūpestingas viskuo aprūpintas gyvenimas ir jie panoro sužinoti, kaip atrodo gyvenimas už tvoros.

Čengdu centro kameros nufilmavo ir dar vieną dėmesio vertą akimirką, kaip didžioji panda Pupu, ieškodama savo žaidimų draugų, žaismingai apvirsta. Kas jau kas, o ši mažoji akrobatė žino, kaip visus prajuokinti.